top of page
Search

Barva leta 2022 je Pantone 17-3938 Very Peri

Barva leta 2022 je Pantone 17-3938 - Very Peri

Institut Pantone je obljavil barvo leta 2022 17-3938 Very Peri.

Prvič v zgodovini lansiranja barve leta, so v Pantone izumili popolnoma nov odtenek, ki sam po sebi spregovori o preobrazbi trenutnega sveta. Pantone Color Institute je dejal, da je Very Peri "simbol svetovnega duha časa in prehoda, skozi katerega gremo."

Brezskrbnost, samozavest in drzna radovednost: tako Pantone povzema 17-3938 Very Peri, barvo leta 2022 blagovne znamke. Dinamični modri odtenek je obogaten z vijolično rdečimi podtoni in vzbuja občutek odločne energije in upanja, piše v sporočilu za javnost podjetja, ki nas navdihuje, da si upamo in ukrepamo, ko izstopamo iz tega zahtevnega obdobja.

Vsem uporabnikom Microsoft Teams se morda zdi nekoliko znana – združuje zanesljivost modre in visoko energijo rdeče ter ustvarja en močan odtenek, ki spodbuja ustvarjalnost in radovednost.

MS Teams

Kako uporabiti ta dinamitni odtenek v vašem domu? Vsekakor ne bi svetovala, da s tem odtenkom pretiravate. Bolj je primeren za vrsto tekstur, materialov in zaključkov. Nanesite ga na eno samo steno, razmislite o mizici ali fotelju v bleščečem odtenku ali pa ga poiščite v igrivih tapetah ali tekstilnih vzorcih.

Uporaba odtenka v vašem domu

Uporaba odtenka v vašem domu

24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page