Projekt: Iz mestnega vrveža na podeželje

Mlada družina se je odločila iz mestnega središča preseliti na podeželje, kjer smo jim pripravili projekt za celovito prenovo nadstropja v hiši staršev. Projekt je obsegal 3 spalnice, kopalnico, povezovalne hodnike, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo.


Poglavitna želja naročnika je bila, da v zgornjem nadstropju popoloma ločimo vhod v stanovanje in ga na novo sprojektiramo.  Z umestitvijo zunanjih stopnic za ločen vhod v nadstopje, pa smo znotraj objekta z zazidavo stopnišča pridobili še kako potreben dodaten prostor, kamor smo umestili jedilnico. Z dispozicijo ostalih predelnih sten pa smo zagotovili še vse nujno potrebne notranje prostore za štiričlansko družino.

 

© 2019 Instant Design, Ljubljana Slovenija

  • Facebook Black Round
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
Prva otroška soba